/**/

SPT 5.Etape - Ronde van Arresø
Solen skinnede og de canadiske gæs fløj lavt over søbredden. Stille og roligt mødte de tilmeldte ryttere op til 5.etape af Semiprotouren 2016.
Ludewic - 14/8-16 10:00:00

Da klokken nærmede sig 10 og prøveomgangen skulle sættes i gang, kunne der tælles 16 formstærke SPT ryttere, én rytter manglede… Manden i den gule trøje, hvor var han?. Glæden og lettelsen var til at mærke hos de andre hold, men på Team Force Awakens(red. TFA) var smilene store, for de vidste at Ugrumov var på vej. Dagens løb bød på lette bakker og en smule vind. Let fordelt udover en 9.6 km runde som skulle tilbage lægges i alt 8 gange plus 1 prøveomgang. På 4.omgang skulle der køres for den grønne trøje og på 6.omgang for den prikkede. Da feltet kom tilbage efter prøve omgangen, stod manden med den gule trøje klar til at tage imod. Panikken spredte sig på de andre hold, taktikken lagt på prøveomgangen forsvandt som dug for solen. Efter ca. 5 min i startområdet blev etapen sat i gang. Ludewic brølede som sædvanligt efter 1km… Løbet er frit, løbet er frit, løbet er frit. Dette signal var hvad Høj havde ventet på, han satte et af flere angreb ind, men hver gang blev han lukket ned af Ludewic. Selv samme Ludewic skulle vise sig, at være rigtig stærkt kørende, idet alle angreb(selv angreb fra Piil´s side) blev lukket ned af ham. Rygtet siger, at Piil skulle have skreget til Ludewic, citat ”Kan du eller vil du ikke trække”. På 4.omgang stak en rytter fra TFA ca. 2 km fra sprinten, denne blev dog hentet kort før pointfordelingen. Det gik dog ikke være end, at en anden fra TFA (fuglsang) tog pointene foran Lemond, Wiggins og Piil. Lidt stilstand indtræf i feltet efter sprinten på den følgende omgang. På 6.omgang Kommanderede Ugrumov sine tropper frem, citat ”hold kæden stram, så ingen stikker før bakken”, Ludewic gik endnu en gang frem og førte feltet ind mod bjergsprinten. Desværre for Ugrumov snød Lemond ham på de sidste meter, efter løbet udtalte Ugrumov ”han er sgu en snu ræv”. Feltet kørte ud på sidste omgang med Savodelli i udbrud og det meste af TFA sat af feltet. Gennem hårdt arbejde og mandsmod, lykkedes det for dem alle at komme tilbage til favoritterne. 2 km fra mål stak Piil for sidste gang, endnu en gang måtte Ludewic i aktion, denne gang skulle der graves dybt. Ugrumov brølede ”giv det sidste, du henter ham, giv det sidste, du kan godt”. 1 km fra mål måtte Ludewic strække våben, dog vel vidende om at Piil blev hentet på den sidste bakke op mod mål. På målstregen var Lemond endnu engang hurtigst foran Ugrumov og Piil. Efter en fantastisk dag på cyklen, blev der serveret dejlige forfriskninger på plænen i solen ved NARKONON. Team Force Awakens takker for denne dag, hvor de igen kom i front i holdkonkurrencen :)